Naravni čaj limonske trave CC Tea hidrira in nahrani tvoje celice z vitamini in minerali ter aktivira imunski sistem.

VITAMINI + MINERALI

Za krepitev imunskega sistema

Limonska trava CC Tea vsebuje zadostno količino osnovnih vitaminov in mineralov. Ti pomagajo vračati tvoje telo v ravnovesje. Potrebni so  za ustrezno delovanje telesa, dobro počutje, rast in preprečevanje bolezni. Gre za hranila, ki jih telo ne proizvaja v zadostni količini, zato jih je potrebno pridobiti s pomočjo prehrane. Večina strokovnjakov se strinja, da je pomanjkanje teh hranil najbolje pridobiti iz naravnih virov v okolju in ne iz sintetičnih prehranskih dodatkov.

osnovna hranila limonska trava CC Tea

ROČNA + NARAVNA PRIDELAVA

Zelišče, ki mu lahko zaupaš

Čaj CC Tea izvira iz rastlini domorodnega okolja, globoko v notranjosti SV Indije, Manipurja, kjer ga še danes uporabljajo v terapevtske namene. To zelišču zagotavlja, da ohrani pravo ravnovesje aktivnih spojin in hranil. Zaradi posebnega načina sušenja pa ponuja več antioksidantov ter močnejši vonj in aromo.

Zelišče je gojeno na ekološki farmi v povsem neokrnjeni naravi. To pomeni, da piješ čaj, pridelan brez pesticidov in umetnih gnojil ter pakiran brez kakršnih koli barvil in drugih dodatkov.

Hranilne vrednosti CC Tea

Naravna zakladnica vitamina A, B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C in folata ter mineralov kot so železo, kalcij, magnezij, fosfor, baker in cink.

Najbolj bogat pa z:

Vitaminom A

Kalcijem

Železom

Redno pitje čaja CC Tea je kot vložek v zdravje, lepoto in vitalnost tvojega telesa. Zagotavlja namreč, da pokriješ vse potrebe po osnovnih vitaminih in mineralih.

Topel ali ledeni čaj

Tvoja potrebna hidracija v vseh letnih časih, ki uravnava telesno temperaturo.

Priporočeno pitje vsak dan

V času prehlada ali okužbe spij 3-4 skodelice na dan.

Brez stranskih učinkov

Priporočamo ga vsej družini, odsvetujemo le nosečnicam.

Slide
Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Imaš vprašanje?
rozle.horjul@gmail.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)

Košarica