Naše poslanstvo in vizija

ROŽLE d.o.o. Horjul je družinsko podjetje, usmerjeno v distribucijo čaja CC Tea, ekskluzivno za Slovenijo in Evropo.

V zadnjem desetletju smo večkrat potovali v Indijo in med potovanji ustvarili močno povezanost z državo, domačini in njihovo kulturo. Največjo inspiracijo smo našli v severovzhodnji državi Manipur. Za večino turistov je to še neodkriti dragulj Indije. Ta čudovita, popolnoma neindustrijska dežela, ponuja najslajše skodelice čaja iz limonske trave - CC Tea, ki ga proizvaja podjetje SuiGeneris Agronomy.
Že od nekdaj smo ljubitelji zeliščnih čajev, vendar smo šele z obiskom plantaže ugotovili, kako pomemben je celoten proces proizvodnje čaja za graditev trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti - od tam zaposlenih do potrošnikov. To modrost in ozaveščenost o tej še dokaj nepoznani rastlini smo želeli prenesti v zahodni svet, zato smo se odločili, da čaj CC Tea pripeljemo v Evropo.

ROZLE - TEA je bil ustanovljen z namenom, da postane most med ekološkimi pridelovalci čaja in podjetji, kot so restavracije, lokali, čajnice, hoteli, wellnesi in spaji, ki želijo svojim gostom in strankam ponuditi najboljše. Kot direktni dobavitelj čaja želimo vam, vaši družini, prijateljem, gostom in strankam ponuditi najboljšo možno čajno izkušnjo, edinstven okus in najvišjo kvaliteto izbranih zelišč.

Trenutno sodelujemo z najboljšim ekološkim pridelovalcem čaja iz limonske trave v Indiji, ki čaj prideluje ter pakira iz iste žetve in iste plantaže, kar daje čaju najvišjo kvaliteto. Čaj za nas ni le potroško blago. Je dar narave in predstavlja zdrav način življenja.

Verjamemo, da pitje visokokvalitetnega zeliščnega čaja povezuje naš um, telo in dušo ter izboljša vsesplošni občutek dobrega počutja.

Fani Zupančič
Ustanoviteljica in direktorica

"Verjamem, da svet vedno bolj potrebuje in se zaveda pomembnosti pozitivnega in zdravega načina življenja. Rada delam z ljudmi, zato si z 27 leti izkušenj vodenja trgovine in strastjo do zelišč močno prizadevam, da bi delali dobro v smeri okoljske in socialne trajnosti. Odrasla sem na podeželju v osrednji Sloveniji. Zaradi vsakodnevnega stika z naravo so me že kmalu začele zanimati rastline in zelišča in od takrat naprej uživam v pridelovanju zelišč, začimb, zelenjave in sadja v mojem organskem vrtu."

" V osebnem življenju sem ugotovila, da se moje splošno zdravje in dobro počutje močno izboljšata ne le s sprehodi v naravo, temveč tudi, ko si dnevno vzamem čas zase in za skodelico dobrega zeliščnega čaja. Ta spodbudi čute in prebudi vsesplošni občutek sprostitve in udobja."

Slider

Košarica