Naše poslanstvo in vizija je, da pitje zeliščnega čaja CC Tea postane tvoj mali preprosti ritual znotraj vsakdana in skrb zase, za dobro počutje in krepitev telesa.

ROŽLE d.o.o. Horjul je družinsko podjetje, usmerjeno v distribucijo čaja CC Tea, ekskluzivno za Slovenijo in Evropo.

Ljubezen do zelišč in potovanj ter stremenje k bolj zdravemu načinu življenja so nas pripeljala do nasada limonske trave Cymbopogon Citratus in vanjo smo se zaljubili na prvi požirek. Verjamemo, da to ni bilo naključje, ampak le še eno izmed darov narave, ki nam je prišlo nasproti v podporo pri vzpostavljanju ponovnega ravnovesja v telesu po nešteto težavah.

Ljubitelji zeliščnih čajev smo že od nekdaj, ko je še naša babica v vrtu za hišo gojila svoja zelišča in jih dnevno uporabljala. Šele z obiskom plantaže pa smo ugotovili, kako pomemben je celoten proces proizvodnje čaja v določenem okolju za graditev trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti - od tam zaposlenih do potrošnikov. To modrost in ozaveščenost o tej še dokaj nepoznani eksotični rastlini smo želeli prenesti v zahodni svet, zato smo se odločili, da čaj CC Tea pripeljemo v Evropo.

Trenutno sodelujemo z najboljšim ekološkim pridelovalcem čaja iz limonske trave v Indiji, ki čaj prideluje ter pakira iz iste žetve in iste plantaže, kar daje čaju najvišjo kvaliteto. Čaj za nas ni le potrošniško blago. Je dar narave in predstavlja zdrav način življenja.

Verjamemo, da pitje visokokvalitetnega zeliščnega čaja povezuje naš um, telo in dušo ter izboljša vsesplošni občutek dobrega počutja. To potrjujete tudi vi z vašimi pozitivnimi izkušnjami ob rednem pitju čaja CC Tea. Vam in vaši družini, prijateljem, gostom in strankam želimo ponuditi le najboljšo možno čajno izkušnjo, edinstven okus in najvišjo kvaliteto izbranih zelišč, ob tem pa hkrati delovati družbeno in okoljsko odgovorno.

- Fani Zupančič, Direktorica in ustanoviteljica

Slider
Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Najvišja kakovost po pravični ceni
Dostava v 1-2 delovnih dneh
Imaš vprašanje?
info@rozle-tea.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)
Slider

Košarica