Naša zgodba

aaaaa

O NAS

 

Podjetje Rožle d.o.o. Horjul je kredibilno in zaupanja vredno družinsko podjetje. Ustanovljeno je bilo leta 1990 kot trgovina s tekstilom, v začetku leta 2017 pa smo se usmerili v distribucijo čaja CC Tea, ekskluzivno za Slovenijo in Evropo.
V zadnjem desetletju smo večkrat potovali v Indijo in med potovanji ustvarili močno povezanost z državo, domačini in njihovo kulturo. Največjo inspiracijo smo našli v severovzhodnji zvezni državi Manipur. Za večino turistov je to še neodkrit dragulj Indije. Ta čudovita, popolnoma neindustrijska dežela, ponuja najslajše skodelice čaja iz limonske trave – CC Tea, ki ga proizvaja podjetje SuiGeneris Agronomy. Že od nekdaj smo ljubitelji zeliščnih čajev, vendar smo šele z obiskom plantaž ugotovili, kako pomemben je celoten proces proizvodnje čaja za graditev trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti – od tam zaposlenih do potrošnikov. To modrost in ozaveščenost o tej še dokaj nepoznani rastlini smo želeli prenesti v zahodni svet, zato smo se odločili, da čaj CC Tea pripeljemo v Evropo in začnemo novo potovanje.

 

NAŠE POSLANSTVO

Rožle-tea je bil oblikovan z namenom, da postane most med ekološkimi pridelovalci čaja in podjetji, kot so restavracije, lokali, čajnice, hoteli, welnessi in spaji, ki želijo svojim gostom in strankam ponuditi le najboljše. Kot direktni dobavitelj čaja želimo vam, vaši družini, prijateljem, gostom in strankam ponuditi najboljšo možno čajno izkušnjo, edinstven okus in najvišjo kvaliteto izbranih zelišč.
Trenutno neposredno sodelujemo z najboljšim ekološkim pridelovalcem čaja iz limonske trave v Indiji, ki čaj prideluje ter pakira iz iste žetve in iste plantaže, kar ga uvršča med čaje najvišje kvalitete. Čaj za nas ni le potrošniško blago. Je dar narave in predstavlja zdrav način življenja.
Verjamemo, da pitje visokokvalitetnega zeliščnega čaja povezuje naš um, telo in dušo ter izboljša vsesplošni občutek dobrega počutja!

 

EKIPA

FANI ZUPANČIČ

DIREKTORICA

a

“Verjamem, da svet vedno bolj potrebuje in se zaveda pomembnosti pozitivnega in zdravega načina življenja. Močno si prizadevam, da bi skozi trgovino delali dobro v smeri okoljske in socialne trajnosti. Rada delam z ljudmi, zato sem se po 27 letih izkušenj s trgovino in strastjo do zelišč odločila, da preoblikujem podjetje v nove poslovne vode. Odrasla sem na podeželju v osrednji Sloveniji. Zaradi vsakodnevnega stika z naravo so me že kmalu začele zanimati rastline in zelišča in od takrat naprej uživam v pridelovanju zelenjave, sadja, zelišč in začimb v mojem organskem vrtu.”

“V osebnem življenju sem ugotovila, da se moje splošno zdravje in dobro počutje močno izboljšata ne le s sprehodi v naravo, temveč tudi, ko si dnevno vzamem čas zase, s skodelico dobrega zeliščnega čaja. Slednji spodbudi čute in prebudi vsesplošni občutek sprostitve in udobja.”

TANJA ZUPANČIČ

VODJA BLAGOVNE ZNAMKE

“Svoj navdih črpam iz številnih potovanj po Indiji in vzhodne kulture, kjer je meditacija del vsakdanjega življenja. V zahodnem svetu, kjer prevladuje hiter tempo življenja, se mi zdi pomembno, da ne izgubimo stika s samim seboj, k čimer pripomorejo trenutki, ki si jih privoščimo zase. Skrb za telo, um in dušo z rednim pitjem kvalitetnega zeliščnega čaja je nekaj, kar si lahko privoščimo vsi. Verjamem, da je uživanje v dobri skodelici čaja večnamenska izkušnja, ki v nas spodbuduja izražanje in samorefleksijo.”

“Kot vodja blagovne znamke z navdušenjem združujem svojo strast do zeliščnih čajev in svojo kreativnost skozi slikanje, ilustracije, oblikovanje in fotografijo. Vesela sem, da lahko CC Tea ponudimo tudi Evropi . S tem vračam dobro Indiji ter njenim čudovitim ljudem. Depreviligiranim družinam pomagamo obnoviti njihovo samozadostnost in zagotoviti boljše pogoje za prihodnje generacije ter na drugi strani nudimo ljudem v Evropi dostop do kvalitetnega čaja.”

SMO ZAVZETI. SMO PREDANI. SMO KREATIVNI.

Košarica