Naše poslanstvo in vizija

ROŽLE d.o.o. Horjul je družinsko podjetje, usmerjeno v distribucijo čaja CC Tea, ekskluzivno za Slovenijo in Evropo.

V zadnjem desetletju smo večkrat potovali v Indijo in med potovanji ustvarili močno povezanost z državo, domačini in njihovo kulturo. Največjo inspiracijo smo našli v SV
državi Manipur. Za večino turistov je to še neodkriti dragulj Indije. Ta čudovita, popolnoma neindustrijska dežela, ponuja najslajše skodelice čaja iz limonske trave - CC Tea, ki ga proizvaja podjetje SuiGeneris Agronomy.

Čaj CC Tea smo sprva začeli piti zaradi osebnih zdravstvenih težav in od takrat prisegamo nanj vsakodnevno. Ljubitelji zeliščnih čajev smo že od nekdaj, ko je še naša babica v vrtu za hišo gojila svoja zelišča in jih dnevno uporabljala. Šele z obiskom plantaže pa smo ugotovili, kako pomemben je celoten proces proizvodnje čaja v določenem okolju za graditev trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti - od tam zaposlenih do potrošnikov. To modrost in ozaveščenost o tej še dokaj nepoznani eksotični rastlini smo želeli prenesti v zahodni svet, zato smo se odločili, da čaj CC Tea pripeljemo v Evropo.

Trenutno sodelujemo z najboljšim ekološkim pridelovalcem čaja iz limonske trave v Indiji, ki čaj prideluje ter pakira iz iste žetve in iste plantaže, kar daje čaju najvišjo kvaliteto. Čaj za nas ni le potrošniško blago. Je dar narave in predstavlja zdrav način življenja.

Verjamemo, da pitje visokokvalitetnega zeliščnega čaja povezuje naš um, telo in dušo ter izboljša vsesplošni občutek dobrega počutja. To potrjujete tudi vi z vašimi pozitivnimi izkušnjami ob rednem pitju čaja CC Tea. Vam in vaši družini, prijateljem, gostom in strankam želimo ponuditi le najboljšo možno čajno izkušnjo, edinstven okus in najvišjo kvaliteto izbranih zelišč, ob tem pa hkrati delovati družbeno in okoljsko odgovorno.

Fani Zupančič
Ustanoviteljica in direktorica

"Verjamem, da svet vedno bolj potrebuje in se zaveda pomembnosti pozitivnega in zdravega načina življenja. Rada delam z ljudmi, zato si z 27 leti izkušenj vodenja trgovine in strastjo do zelišč močno prizadevam, da bi delali dobro v smeri okoljske in socialne trajnosti. Odrasla sem na podeželju v osrednji Sloveniji. Zaradi vsakodnevnega stika z naravo so me že kmalu začele zanimati rastline in zelišča in od takrat naprej uživam v pridelovanju zelišč, začimb, zelenjave in sadja v mojem organskem vrtu."

Slider

Košarica