Sodelovanja za lepšo prihodnost,

ki rojevajo bolj trajnostne izdelke

Kaj nas dela drugačne?

naravno zelišče, pripeljano direktno iz naravnega okolja - brez posrednikov

Ročno pridelano in oprano

Biorazgradljiva in večnamenska embalaža

Biorazgradljive čajne vrečke

Sodelovanja, na katere smo ponosni

CC Tea x U&V

Sodelovanje z zakoncema, ki delujeta pod blagovno znamko Uroš in Valentina. Ustvarjata inovativne in kvalitetne izdelke. Iz naše limonske trave sta ustvarila čajni sirup iz limonske trave z limono – BREZ dodanih konzervansov, arom in ojačevalcev. Najdete ga na policah Intersparov po Sloveniji.

sirup limonske trave U&V, Spar
Heijus, naravni sok

CC Tea x HEIJUS

Sodelovanje z mladima podjetnikoma Andrejem in Valentino. Ustvarjata 100% nefiltriran jabolčni sok z dodanimi super zelišči kot je naša limonska trava. Osnova je narejena izključno iz svežih lokalnih jabolk. Nato ji dodata aromatično limonsko travo CC. Rezultat je še bolj poln in unikaten okus z več koristnimi hranilnimi vrednostmi kot jih imajo bistri sokovi. Za svojo inovativnost sta bila tudi večkrat nagrajena v Sloveniji in tujini. Najdete ga na policah Lidlove Lojtrice domačih.

Kremni med z limonsko travo

Na kmetiji Vizjak imajo pridne čebelice in pridobivajo svoj šmarski cvetlični med. Dodali so mu našo mleto limonsko travo CC. Nato pa ga obdelali po posebnem hladnem postopku in ustvarili kremni med omamno dobrega okusa, brez dodanega sladkorja. Na voljo je v naši fizični in spletni trgovini.

DARJA REN - Srčna in strokovna pomoč pri hormonskem neravnovesju damam v najlepših letih
Prisegam na moč zelišč in začimb in iščem vedno nove, a vendarle preverjene travce, ki bi pomagale mojim hormončicam. Pri svojem delu z damami, ki se soočajo s hormonskimi spremembami, bi želele izgubiti kak kilogram, imajo težave s prebavili in zelo pogosto nespečnostjo, najprej iščemo pomoč in rešitve v naravi. Ni dame, ki ji ne bi priporočila prav tega čaja in veliko njih poroča o pozitivnih rezultatih, enim se je izboljšala prebava, pijejo ga zaradi vsakodnevnega čiščenja strupov, še več si z njim blaži PMS. Sploh pa zelo zelo pomirja!
dr3n.si
CENTER ZA PROMOCIJO ZDRAVJA - Darja Uštar
S kisikovimi terapijami v hiperbarični komori omogočimo transport kisika do celic, je učinkovita pomoč pri zmanjševanju stresa in zdravljenju bolezni, za regeneracijo organizma. Vsem strankam pa priporočamo še pitje čaja limonske trave CC Tea za še dodatno povečanje učinka naših terapij in za nežno razstrupljanje.
kisikova-terapija.net
VIT-AL CENTER - Alenka Ajnik
Zaljubljena sem v svoje delo in vedno znova iščem nove metode, naravne izdelke, ki lahko hitreje pripomorejo k boljši kvaliteti življenja. Tako sem se tudi zaljubila v CC Tea, ker je pokazal izjemne rezultate pri naših strankah od boljšega spanja, kar je privedlo do boljše regeneracije, manj stresa, boljšega in lažjega počutja, do izboljšanja vnetnih stanj v telesu. V treh letih sodelovanja smo imeli same zadovoljne in hvaležne besede zato je na naših policah vedno prisoten. Hvaležna sem za to dodano vrednost in ga toplo priporočam vsem.
vit-al.si
ALTAJ - Sanela Hodžić
CC čaj je kot ritual duše, ki pričara doživetje. Z njim samo si. Čutiš njegovo esenco in uživaš v vonju. Z veseljem ga postrežem svojim strankam, saj poveže njihovo telo in duha.
combo-fit.si
COMBOFIT - Sabina Hafizovič
Po vsaki moji storitvi z veseljem postrežem skodelico najboljšega čaja CC Tea, da stranko hidrira, blagodejno pomiri in obenem pocrklja.
combo-fit.si
MAGIC SOAP - Suzana Mitrić
S svojimi nasveti in naravnimi izdelki za nego kože in las pomagam k osnovam narave in zmanjšanju količine kemikalij, ki jih nehote vnašamo v telo. Zaljubljena sem v zelišča in tako sem odkrila tudi čudoviti čaj limonske trave CC Tea, ki mi da dobro počutje in me povsem podpre v svojem poslanstvu. Z navdušenjem jo uporabljam tudi pri izdelavi mil.
mymagic.si
DARJA FUREK - Joga za telo in obraz, samomasaže, akupresura, detox programi
Namesto kave in drugih poživil pijem in priporočam nežen čaj limonske trave CC Tea ali pa zlato mleko z limonsko travo. Zjutraj me zbudi in zbistri, po potrebi me pomiri. Sem bolj prisotna, sem v harmoniji. Uporabim ga tudi kot tonik za obraz. Zvečer me umiri, da sladko zaspim. Priporočam kot okusno in zdravo alternativo kavi in kot hidracijo čez dan.
darja-furek.com
Previous
Next
Slide
Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Imaš vprašanje?
rozle.horjul@gmail.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)

Košarica