Z rednim pitjem čaja CC Tea ne le izboljšaš svoje počutje, temveč spreminjaš kakovost življenja zaposlenih na plantaži.

Globoko v notranjosti zelenega kotička SV Indije se nahaja Manipur, ena najmanj razvitih zveznih držav, kjer na pobočjih, daleč od industrije, uspeva naša limonska trava v njej naravnem okolju.

Zelišče skrbno in z ljubeznijo prideluje v čaj okoli 2000 lokalnih žensk, zaposlenih na plantaži. Večina teh simpatičnih, močnih, pogumnih in delovnih žensk s tem tudi v celoti finančno podpira svojo družino. Mi jim pri tem pomagamo z odkupom pridelka po poštenih cenah.

S pridelavo čaja CC Tea se ustvarja takšna priložnost za vedno več tamkajšnjih lokalnih žensk. Ob teb pridobijo in razvijejo nove veščine, na katere so lahko ponosne in najpombnejše - pridobijo ekonomsko neodvisnost, da so lahko enakovredne v družbi.

Sedaj pa njihova podoba krasi tudi naše najnovejše biorazgradljive lončke, saj so od prvega dne te vedno nasmejane ženske naša največja inspiracija in motivacija.

Z vsakim nakupom čaja CC Tea tako neposredno podpreš vsako zaposleno žensko na plantaži in prispevaš k ohranjanju tradicije gojenja tega posebnega zelišča.

Slider

Košarica