Izražamo globoko hvaležnost vsem, ki skrbijo in negujejo našo mati Zemljo ter z ljubeznijo žanjejo njene pridelke.

Z rednim pitjem čaja CC Tea ne le izboljšate svojega počutja temveč tudi spreminjate kakovost življenja zaposlenih na plantaži.

CC Tea proizvajajo lokalne ženske iz najmanj razvite indijske zvezne države Manipur. Trenutni socialno-ekonomski položaj te regije je zelo nemiren, saj se Manipur želi odcepiti od Indije in razglasitit neodvisnost. Zaradi kaosa v družbi mnogi ljudje ostajajo brez domov in mnoge ženske ostanejo brez svojih sinov ter mož, ki se bojujejo v vojnih konfliktih.

Vizija podjetja SuiGeneris Agronomy, proizvajalca našega čaja znamke CC Tea je izboljšanje kakovosti življenja depriviligiranih žensk, ki bi bile drugače izgubljene v svoji bitki za preživetje. Z zaposlovanjem približno 2000 lokalnih žensk na plantaži podjetje omogoča, da slednje samostojno stopajo na svojo osebno pot in postanejo družbeno enakopravne ter ekonomsko neodvisne. Mi jim pri tem pomagamo z odkupom njihovega pridelka po poštenih cenah.

Skupaj podprimo tiste, ki ohranjajo to tradicijo in prinašajo blaginjo ter razvoj v svojo regijo. Ne pozabite, z vsakim nakupom paketa CC Tea direktno podprete neodvisnost depriviligiranih žensk.
Slider

Košarica