POBARVANKE ZA VSAKOGAR

Naj barve v tvoje življenje prinesejo svežino, veselje in srečo!

Začetek letošnje pomladi je naša prioriteta mentalno in fizično zdravje. Trenutna preizkušnja od nas terja pametne odločitve, ki prihajajo iz stanja miru in osredotočenosti. Zato zamenjujemo prekomerno branje novic in neskončno surfanje po socialnih omrežjih za pobarvanke.

Nekaj zares pomirjajočega je v barvanju. Tudi raziskave kažejo, da pomaga zbistriti glavo in osredotočiti misli, s tem pa se sprošča stres. Možgani se odklopijo in tvoja edina skrb je, katero barvo boš izbral. Pa tudi s tem se ni vredno preveč obremenjevati, še manj pa z ohranjanjem mirne roke, da ne prekoračiš črt. Ni nobenih pravil. Pomembno je le, da ta čas odmisliš vse ostalo. Pri tem ti pomaga tudi zeliščni čaj limonske trave, ki te nežno umsko pomiri in zbistri misli.

Ker se v teh dneh še malo bolj pogovarjamo s sobnimi rastlinami, večkrat pokličemo naše drage prijatelje, bolj počivamo in skrbimo za še večjo hidracijo, nas je naš nov vsakdanjik navdihnil za motive spodnjih strani. Upamo, da vsak najde nekaj zase.

Klikni na spodnjo povezavo POMLADNE POBARVANKE in odprl se ti bo Pdf dokument, ki ga lahko natisneš.

Slider

POMLADNE POBARVANKE

Za pravo vzdušje ob kreativnem sproščanju je tu še naš seznam najlubših izvajalcev glasbe na visoki frekvenci, ki boža ušesa (dosegljiva na You Tube kanalu):

- Enigma
- Enya
- Mama Pacha
- Ajeet Kaur
- Hang Massive
- Nessi Gomes

Slider