Limonska trava

Cymbopogon Citratus

Cymbopogon .... ?

Cymbopogon Citratus je vrsta limonske trave, ki se uporablja v kulinarične in medicinske namene. Številne veje alternativne medicine tudi danes uporabljajo Cymbopogon Citratus v terapevtske namene zaradi njenih pozitivnih učinkov na telo in um. V JZ Aziji je zelišče poznano kot “vročična trava”, saj znižuje telesno temperaturo. 

Ustvarjen, da maksimalno podpre tebe in vso družino

Naj gre za pomanjkanje vitaminov in mineralov v telesu, alergijske nevšečnosti, razna vnetja, slab imunski sistem, prebavne težave, slab spanec, ženske težave ali pomanjkanje energije, vse to kaže na porušenost ravnovesja.

Poglej si rešitve.

01

VEČ NARAVNE ENERGIJE IN FOKUSA

02

IZBOLJŠANJE IMUNSKEGA SISTEMA

03

MANJ STRESA, BOLJŠI SPANEC

04

ZDRAVO IN VARNO RAZSTRUPLJANJE

100% transparentnost

Verjamemo, da bi morali vedeti, od kod prihaja vsako živilo. Zato smo ustvarili 100% transparentno verigo, kjer spoznaš etično pridelavo in ljudi, ki gojijo to hranljivo zelišče.

Od plantaže do skodelice CC Tea
Lemongrass CC Tea plantation

Naša limonska trava uspeva na bogati zemlji v njej naravnem okolju v SV Indiji - Manipur, kar zagotavlja, da ohrani pravo ravnovesje aktivnih spojin.

Spodbujamo trajnostni razvoj, zato sodelujemo z najboljšim tamkajšnjim pridelovalcem naravnega čaja, ki goji in prideluje zelišče brez kakršnihkoli pesticidov in umetnih gnojil ter čaj pakira brez barvil in umetnih arom.

Čaj je pripeljan direktno iz farme v Slovenijo - brez posrednikov

To nam omogoča, da tesno sodelujemo s tamkajšno lokalno skupnostjo žensk, ki so zaposlene na plantaži in jim pomagamo z odkupom pridelka po pošteni ceni. 

Lemongrass CC Tea
Slide
Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Imaš vprašanje?
rozle.horjul@gmail.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)

Košarica