Tu se je vse začelo

Dobrodošli

Tako kot na prvem zmenku, naj ti povemo nekaj o svoji preteklosti, sedanjosti in prihodnosti – prihodnosti, v kateri bi radi, da si z nama tudi ti. Te zanima več? Nadaljuj z branjem, vendar preden s teboj delimo zgodbo, kako je naša družina odkrila čudežno moč limonske trave CC, te povabimo, da se prijaviš v našo skupnost preko e-novičk, ki so polne navdiha, receptov za zdravo življenje in posebnih ponudb naših izdelkov. Pridružiš se lahko brezplačno.

Ali sva edini, ki imava trenutno metuljčke?

Naš pogled na svet

V Rožletu smo ljubitelji narave, naravne hrane, naravne kozmetike …skratka vsega naravnega. Verjamemo v darove narave, znanje naših prednikov o uporabi zelišč, inteligenco telesa, v povezanost vsega z vsem. Verjamemo, da pitje visokokvalitetnega zeliščnega čaja povezuje naš um, telo in dušo ter izboljša vsesplošni občutek dobrega počutja. Naše poslanstvo je, da ti predstavimo limonsko travo CC in naše produkte iz nje – da ti postanejo tvoj najljubši vsakodnevni ritual in poskrbijo za tvoje dobro počutje in krepitev telesa.

Naša zgodba

Indija, 2017. Dežela čaja in začimb. Obdana s peščenimi plažami na eni strani in z najvišjimi vrhovi sveta na drugi, vmes pa posuta z zelenimi plantažami, ne samo riža. S plantažami na SV, ki ustvarjajo čudovite zgodbe in trajnostne izdelke.

Fani – Slovenija, 60-ta leta

Moja ljubezen do zelišč se je začela že v otroštvu, ko je mama nabirala vsa mogoča zelišča, ki smo jih nato sušili in shranjevali v velikih steklenih kozarcih. Podobno kot veliko slovenskih družin tistega časa. Namreč ljudsko izročilo o uporabi zdravilnih zelišč je bilo v moji mladosti močno prisotno in vedno smo se najprej zatekli po pomoč k zeliščem. To ljubezen in zaupanje sem ohranila in ga prenesla tudi na svojo družino.

Tanja – Indija, leta kasneje

Kakih 50 let kasneje pa se je naša najstarejša hčerka preselila v Indijo. Tam je leta 2017 zaradi svojih zdravstvenih težav s hrbtenico, vrtoglavicami pa tudi želodčno-prebavnimi težavami poiskala pomoč v Osteopatsko – Ayurvedski kliniki. Najprej so ji predpisali redno pitje čaja limonske trave CC Tea iz organske plantaže v Manipurju iz SV dela Indije, od kjer ekipa klinike tudi prihaja. Čaj ji je ublažil slabost, želodčne bolečine in krče, jo na splošno pomiril, dal energijo in vrnil fokus.

Ko zahod sreča vzhod

Tanjo je okus, tako kot ostale tuje paciente, tako navdušil, da je pila le še ta čaj. Tudi namesto vode in kave, ker močno odžeja in poveča naravno energijo. Seveda ga je takoj poslala tudi nam. Ta mali paketek čaja je tudi nas tako navdušil, da smo sklenili, da takoj obišče plantažo, kjer gojijo to edinstveno zelišče. Tako je Tanja sedla na prvo letalo in iz tropske Goe odletela preko celotne Indije, mimo zasnežene Himalaje v več kot 2000 km oddaljen Manipur na SV. Na plantaži so jo sprejeli z odprtim srcem in počutila se je kot doma.

Iz ljubezni se vse rodi

Ko smo poleg vseh blagodejnih učinkov, ki jih čaj ima, spoznali zgodbo, ki stoji za pridelavo tega čaja, smo se odločili, da jih podpremo in delimo ta čudovit čaj z ljudmi v Evropi. Čaj namreč prideluje okoli 2000 lokalnih žensk in s tem jim je omogočena finančna svoboda in socialna enakopravnost v družbi. Tako se je začelo sodelovanje z najboljšim ekološkim pridelovalcem čaja iz limonske trave v Indiji, ki čaj prideluje ter pakira iz iste žetve in iste plantaže, kar daje čaju najvišjo kvaliteto.

Dober glas seže v deveto vas

Veseli smo, da vaše zgodbe in pozitivni odzivi, ob rednem pitju čaja CC Tea potrjujejo, da smo na pravi poti. Hvaležni smo za vsa vaša priporočila prijateljem, sodelavcem… tako se naša CC Tea skupnost veča. Podpira nas tudi več kot 100 podjetij, lokalov, hotelov, Wellness centrov in trgovin, ki so nas vključili v svojo ponudbo.

Podkrepljeno z raziskavami

Trenutno na Biotehniškem Inštitutu v Indiji potekajo 1 letne poglobljene raziskave limonske trave CC Tea, ki so že potrdile njegove antiseptične in antioksidantske lastnosti. Zelišče pa poseduje še mnogo zdravilnega potenciala, zato ostani z nami, saj bo v prihodnosti zagotovo še veliko dobrega slišati o limonski travi CC Tea. 

Sedaj je čas, da se dober glas razširi tudi preko naših meja. Kaj sledi?

Osredotočamo se na nova sodelovanja in tudi druge načine uporabe limonske trave, ki bi naše telo lahko še bolj podprli.

Sodelovanja

Ponosni smo tudi na sodelovanja s kreativnimi posamezniki in znamkami, ki so z našo limonsko travo CC Tea ustvarili trajnostne produkte.

Sodelovanja CC Tea Čajni sirup U&V Interspar

ČAJNI SIRUP limonska trava U&V

Štartaj Slovenija 2020, Interspar

Hejus jabolčni sok Lidl

Nefiltriran JABOLČNI SOK z limonsko travo HEIJUS

Lidlova Lojtr’ca domačih 2021

KREMNI MED z limonsko travo

spletna in fizična trgovina Rožle

Priporočajo nas

DARJA REN - Srčna in strokovna pomoč pri hormonskem neravnovesju damam v najlepših letih
Prisegam na moč zelišč in začimb in iščem vedno nove, a vendarle preverjene travce, ki bi pomagale mojim hormončicam. Pri svojem delu z damami, ki se soočajo s hormonskimi spremembami, bi želele izgubiti kak kilogram, imajo težave s prebavili in zelo pogosto nespečnostjo, najprej iščemo pomoč in rešitve v naravi. Ni dame, ki ji ne bi priporočila prav tega čaja in veliko njih poroča o pozitivnih rezultatih, enim se je izboljšala prebava, pijejo ga zaradi vsakodnevnega čiščenja strupov, še več si z njim blaži PMS. Sploh pa zelo zelo pomirja!
Svetovalnica za ženske
DARJA FUREK - Joga za telo in obraz, samomasaže, akupresura, detox programi
Namesto kave in drugih poživil pijem in priporočam nežen čaj limonske trave CC Tea ali pa zlato mleko z limonsko travo. Zjutraj me zbudi in zbistri, po potrebi me pomiri. Sem bolj prisotna, sem v harmoniji. Uporabim ga tudi kot tonik za obraz. Zvečer me umiri, da sladko zaspim. Priporočam kot okusno in zdravo alternativo kavi in kot hidracijo čez dan.
Free live vadba z Darjo
CENTER ZA PROMOCIJO ZDRAVJA - Darja Uštar
S kisikovimi terapijami v hiperbarični komori omogočimo transport kisika do celic, je učinkovita pomoč pri zmanjševanju stresa in zdravljenju bolezni, za regeneracijo organizma. Vsem strankam pa priporočamo še pitje čaja limonske trave CC Tea za še dodatno povečanje učinka naših terapij in za nežno razstrupljanje.
Kisikova terapija
VIT-AL CENTER - Alenka Ajnik
Zaljubljena sem v svoje delo in vedno znova iščem nove metode, naravne izdelke, ki lahko hitreje pripomorejo k boljši kvaliteti življenja. Tako sem se tudi zaljubila v CC Tea, ker je pokazal izjemne rezultate pri naših strankah od boljšega spanja, kar je privedlo do boljše regeneracije, manj stresa, boljšega in lažjega počutja, do izboljšanja vnetnih stanj v telesu. V treh letih sodelovanja smo imeli same zadovoljne in hvaležne besede zato je na naših policah vedno prisoten. Hvaležna sem za to dodano vrednost in ga toplo priporočam vsem.
Terapije
ALTAJ - Sanela Hodžić
CC čaj je kot ritual duše, ki pričara doživetje. Z njim samo si. Čutiš njegovo esenco in uživaš v vonju. Z veseljem ga postrežem svojim strankam, saj poveže njihovo telo in duha.
Terapije
COMBOFIT - Sabina Hafizovič
Po vsaki moji storitvi z veseljem postrežem skodelico najboljšega čaja CC Tea, da stranko hidrira, blagodejno pomiri in obenem pocrklja.
Vadbe
MAGIC SOAP - Suzana Mitrić
S svojimi nasveti in naravnimi izdelki za nego kože in las pomagam k osnovam narave in zmanjšanju količine kemikalij, ki jih nehote vnašamo v telo. Zaljubljena sem v zelišča in tako sem odkrila tudi čudoviti čaj limonske trave CC Tea, ki mi da dobro počutje in me povsem podpre v svojem poslanstvu. Z navdušenjem jo uporabljam tudi pri izdelavi mil.
Naravna kozmetika
Previous
Next

Limonska trava CC je gojena z namenom, da podpre in uravnovesi tvoje naravne procese v telesu in te neguje od znotraj navzven.

Želiva ti veliko užitka ob pripravi in pitju čaja CC Tea ter uporabi ostalih izdelkov. Naj te limonska trava CC poveže s samim seboj in naravo ter postane del tvoje vsakodnevne skrbi zase.

Na zdravje, Fani in Tanja 

DELI S PRIJATELJI:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Slide
Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Imaš vprašanje?
rozle.horjul@gmail.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)

Košarica