[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1532708071153{background-image: url(https://www.rozle-tea.com/wp-content/uploads/2018/07/lightpaperfibers_@2X.png?id=4305) !important;}”][vc_column][vc_column_text]

CC Tea izraža popolnost narave, saj je proizveden z globokim ekološkim spoštovanjem.
Proizvajalec čaja CC Tea – podjetje SuiGeneris Agronomy je eden od pionirjev na področju zelene revolucije v tem delu Indije. Strmi k trajnostnemu razvoju in si s povsem ekološko pridelavo čaja prizadeva za ohranjanje naravnega bogastva ter negovanje neokrnjene prsti Manipurja.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Nasadi limonske trave Cymbopogon Citratus se razpredajo na povsem neokrnjenem predelu Imphala, glavnega mesta indijske zvezne države Manipur.

Plantaže se nahajajo globoko v osrčju zelenega predela SV Indije, ki ga zaradi naravnih lepot imenujejo »indijski dragulj« oziroma »indijska Švica«.
Pomembno je tako zaščititi in ohraniti bogato biološko raznovrstnost ter neverjetno raznolikost rastlinstva in živalstva, s povsem ekološkim, organskim pristopom pridelave – brez uporabe sintetičnih pesticidov in genskega inženiringa.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1532708033599{background-image: url(https://www.rozle-tea.com/wp-content/uploads/2018/07/lightpaperfibers_@2X.png?id=4305) !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Pomembno je, da tudi mi vračamo materi Zemlji. Iz tega razloga je podjetje SuiGeneris Agronomy začelo s kampanjo
»Plant a million trees« oziroma »Posadimo milijon dreves«.
S kampanjo nameravajo zasaditi milijon dreves in razširiti zavest o globalnem segrevanju ter podnebnih spremembah.
Za vse nas je to dober opomnik, da moramo spoštljivo ravnati in negovati mati Zemljo, ki nam služi in skrbi za naše potrebe.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]