ZADOVOLJNI UPORABNIKI

MEDIJI O NAS

“Sem ljubiteljica vsega, kar je kakovostno in čaj limonske trave to zagotovo je. Že sam vonj in okus takoj data vedeti, da je čaj prvovrsten. Najraje ga pijem zvečer, ko me nežno zaziba v prijetno spanje. Skratka, toplo priporočam!”
Ana H.
“Odkar sem nehala piti kavo, se še raje pocrkljam z dobrim čajem. Seveda mi mora biti všeč okus in limonska trava je definitivno eden izmed meni ljubših okusov. Najbolj pa mi je pri čaju Rožle CC Tea všeč to, da sem lahko pomirjena, da je res kakovosten in naraven. Ker sem imela priložnost spoznati ljudi, ki so nam ga pripeljali v Slovenijo, sem mirna, saj so to ljudje z integriteto in ljubeznijo do narave in naravnega. Hvala!”
Sanda Škoro
“Rada vidim, da čajev ne rabim sladkat, ampak so zadnje čase vsi tako umetni, da raje pijem samo vodo, kot da si notri stresam toliko sladkorja. CC čaj je čisto drugačen. Dejansko ima dober, zeliščni okus po limonski travi in z njim prisegam na naravno. Nabran v Indiji, nepredelan, ko pa izvem, da z nakupom še pomagam ženskam v teh deželah, sploh ne rabim več premišljevat ali naj se odločim za ta čaj ali kakšnega drugega. Čaj priporočam komurkoli, ki ima rad čaje mrzle ali pa tople, saj se ga lahko pije v obeh oblikah. Zraven mi zelo pašejo rezine limone, za tisto dodatno pomoč vitaminčkov :)”
Žana Z.
“Zaradi stresne službe sem prej popila tudi do 5 kav na dan, kar se je začelo poznati na mojem zdravju. Sedaj spijem le še jutranjo kavico, kasneje in po malici pa CC Tea, ki me prav tako zbristri.”
Tjaša
Rada pijem CC Tea in ker je ta res dober, ga ne pijem več sama, družbo mi dela moja hčerkica. Lahko le potrdim, da deluje pozitivno na um in telo, zato ga pijem vedno – od jutra do večera
Mateja M.
“Tea-xcellent! The adamant aroma, refreshing taste and the vigorous energy pump – superb!”
Nina M.
Revija Sensa, tiskana izdaja: Osvežitev z limonsko travo.
(junij, julij 2018)
Publish wall: Neverjetni čaj iz Manipurja.
(30.1.2018)
Portal Luksuz: Limonska trava iz Manipurja.
(28.1.2018)
Morel tiskovna agencija: Podjetje Rožle neposredni uvoznik čaja iz Indije.
(10.12.2017)
Moja občina Horjul: Čaj CC Tea, ki je povezal Horjul in Vrhniko z Indijo.
(15.10.2017)
Portal Luksuz: Limonska trava CC Tea osvaja Slovenijo.
(8.10.2017)

Košarica