Slider
VAŠE CC TEA ZGODBE

Rezultati pri rednem pitju CC Tea, ki govorijo zase.

Slider
"Sedaj bom tretjič naročila paketek, ker sem izredno zadovoljna s čajem CC Tea. Pijem ga dnevno in da mi fokus, za kar sem najbolj hvaležna. Končno imam energijo, da dokončam vse kar si zadam. Okus pa je odličen in osvežilen."
"Čaj je zelo okusen. Dobrodejno vpliva na počutje. Pijem ga kakšen mesec in so učinki že vidni - dobro počutje, zraven spremenjene prehrane verjamem, da je tudi ta čaj pripomogel k znižanju holesterola v krvi, dober spanec in še bi se kaj našlo. Ga pijem še naprej, moj mož tudi."
"Imela sem težave z želodcem in črevesjem, po vsakem zaužitem obroku so se mi pojavile bolečine in napihnjenost. Potem mi je prijateljica priporočila CC Tea. Že takoj sem čutila, da mi dobro dene, po 14 dneh pa je prišlo do občutnega izboljšanja.
Pijem ga po malem preko celega dne."
"Rada pijem CC Tea in ker je ta res dober, ga ne pijem več sama, družbo mi dela moja hčerkica. Lahko le potrdim, da deluje pozitivno na um in telo, zato ga pijem vedno – od jutra do večera."
"Čaj je zelo okusen. Deluje pomirjujoče in hkrati osvežilno. Pri meni je deloval na izločanje vode zelo dobro, saj se mi ta precej nabira. Po slabem tednu že opažam spremembe na koži. Z uživanjem tega čaja zagotovo ne bom prenehala!"
"Super čaj! Meni pomaga odvajati odvečno vodo iz telesa in izboljšuje splošno počutje. Je tudi odličnega okusa. Pohvale pa tudi osebju, ki je zelo prijazno in ustrežljivo."
"Zaradi stresne službe sem prej popila tudi do 5 kav na dan, kar se je začelo poznati na mojem zdravju. Sedaj spijem le še jutranjo kavico, kasneje in po malici pa CC Tea, ki me prav tako zbristri."
"Odkar sem nehala piti kavo, se še raje pocrkljam z dobrim čajem. Limonska trava je definitivno eden izmed meni ljubših okusov. Najbolj pa mi je pri čaju všeč to, da sem lahko pomirjena, da je res kakovosten in naraven. Ker sem imela priložnost spoznati ljudi, ki so nam ga pripeljali v Slovenijo, sem mirna, saj so to ljudje z integriteto in ljubeznijo do narave in naravnega. Hvala!"
previous arrow
next arrow
Slider
MEDIJI O NAS

Revija Sensa, tiskana izdaja: Osvežitev z limonsko travo.
(junij, julij 2018)

Publish wall: Neverjetni čaj iz Manipurja.
(30.1.2018)

Portal Luksuz: Limonska trava iz Manipurja.
(28.1.2018)

Morel tiskovna agencija: Podjetje Rožle neposredni uvoznik čaja iz Indije.
(10.12.2017)

Slider
Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Najvišja kakovost po pravični ceni
Dostava v 1-2 delovnih dneh
Imaš vprašanje?
info@rozle-tea.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)
Slider

Košarica