Spoznaj proizvajalca

Navdihujoča zgodba lastnika plantaže CC Tea, ki je sveža kot čaj, ki ga proizvaja

Z vsakim požirkom čaja CC Tea smo hvaležni za to zelišče in z vsako skodelico naše misli potujejo do ustanovitelja Sui Generis Agronomy Pvt. in žensk na farmah, ki pridelujejo zelišča.

Mr. Ragesh Keisham je človek, ki je začel z nič in uspel, ker je trdno verjel v številne prednosti Cymbopogon Citratus (CC). Leta 2011 je ustanovil podjetje Sui Generis in izdal CC Tea, vendar se je delo začelo že davno pred tem, leta 2007. Z velikimi izzivi na začetku in brez denarja za izdelavo v embalažo in množično oglaševanje je začel zbirati sredstva preko kampanije »Plant millions dreves«, kjer je učence v lokalnih šolah osveščal o globalnem segrevanju in podnebnih spremembah. V zameno za vsako donacijo je zasadil drevo in dal paket CC Tea. Z donacijami in finančno pomočjo neznanih ljudi, ki so verjeli vanj, je lahko začel zaposlovali kmete, tehnike itd. in začeli pravilno pakirani CC čaj, ki je spremenil navado pitja čaja v regiji.

zeliščni čaj limonska trava CC Tea - spoznaj lastnika plantaže

Postal je eden od pionirjev zelene industrijske revolucije v eni od najmanj ekonomsko razvitih držav indijske podceline, v zvezni državi Manipur. Glavni cilj je vse od začetka obnoviti trenutne gospodarske razmere, ki prevladujejo v državi z uporabo že razpoložljivih virov in proizvodnja izdelka svetovne kvalitete. Podvajajo starodavne metode za izdelavo tega okusnega, naravno brezteinskega zeliščnega čaja.

Podjetje se zavzema za politiko ekološkega kmetovanja in izdelek goji in pakira brez pesticidov, gnojil, barvil, okusov ali drugih dodatkov. Vsak ostanek ali odpadek se reciklira. Proizvajajo celo svojo čisto in zeleno energijo.

CC Tea trenutno ustvarja delovna mesta za več kot 2000 posameznikov, kar pomaga mnogim depreviligiranim ženskim in njihovim družinam v najrevnejši državi Indije ter prinaša stabilnost na tisoče gospodinjstem.

Sprožil je nujno potreben val razvoja v tej nerazviti regiji in začel obdobje gospodarskega razcveta in blaginje za vse sloje družbe.

Sui Generis Agronomy Pvt. je resnično zavezan planetu, svojim ljudem in izdelku.

 

Imamo privilegij, srečo in čast sodelovati z njimi!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Slide
Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Najvišja kakovost po pravični ceni
Dostava v 1-2 delovnih dneh
Imaš vprašanje?
info@rozle-tea.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)

Košarica