Praznični bio lonček: filter vrečke

/ 25 ALI 30 SKODELIC ČAJA

 6.80 7.90

Počisti

V primeru naročila poslovnih daril lahko na paketek dodamo vaš logotip. Pri  naročilu večje količine se obračuna tudi popust:

  • od 20 do 50 KOM: 5% rabat

  • od 50 do 100 KOM: 7% rabat

  • nad 100 KOM: 10% rabat

Zeliščni čaj 100% limonske trave Cymbopogon Citratusu ustrezno hidrira in nahrani.

Podari sebi ali nekomu, ki ga želiš obdarovati sladke želje, dobro počutje in veselje s skodelico tega zeliščnega čaja!

Čaj je lično pakiran v okolju prijaznem biorazgradljivem lončku za ponovno uporabo s praznično ilustracijo. 

Zakaj obdarovati s CC Tea?

Naravni čaj

Vemo, da je čaj koristen toliko, kot je kvalitetno zelišče. Naš čaj je pridelan z najglobljim spoštovanjem do okolja in človeka. Pripeljan direktno iz ekološke plantažev SV Indiji, daleč od industrije, da okusiš zelišče iz neokrnjene narave.

Brez teinska hidracija

Obogatena dnevna hidracija brez teina, ki uravnava telesno temperaturo - primerna za celo družino. Spremljevalec doma, v službi ali na poti. Vsak dan, skozi celo leto - topel pozimi in ohlajen poleti, kakor ti je ljubše.

Potrebni vitamini

Limonska trava CC Tea te nahrani z življensko energijo in osnovnimi vitamini in minerali, ki so potrebni za ustrezno delovanje telesa, dobro počutje, rast in preprečevanje bolezni.

Dober okus, dober namen

Z rednim pitjem čaja ne le izboljšaš svoje počutje, temveč spreminjaš kakovost življenja zaposlenih žensk na plantaži. Vsaka skodelica šteje.

Slider
Biorazgradljive
filter vrečke

Čajne vrečke so problematične, ko so narejene iz sintetike, saj v skodelico sprostijo več milijard mikro-plastičnih delcev. Rešitev je zato v biorazgradljivih čajnih vrečkah kot so CC Tea, ker so boljše za zdravje in okolje. Zavržeš pa jih lahko med živilske odpadke, kjer se tudi mnogo hitreje razgradijo kot sintetične.

Idealne so za vse, ki jim vedno primanjkuje časa, so cel dan v pogonu, največkrat pa tudi nimajo pri roki pripomočka, kot je čajno cedilo.

Slider
Naraven
izvor

Naš čaj izvira iz rastlini domorodnega okolja, globoko v notranjosti SV Indije, Manipurja. To zelišču zagotavlja, da ohrani pravo ravnovesje aktivnih spojin in hranil.

Pravilna in pravočasna žetev je opravljena povsem ročno, običajno dvakrat letno. Zdravi listi gredo skozi proces čiščenja in poseben način sušenja, zaradi česar zaužiješ več antioksidantov ter uživaš v močnejšem vonju in aromi.

Podpiramo trajnostni razvoj, zato sodelujemo z ekološko farmo v povsem neokrnjeni naravi, kar pomeni, da piješ čaj, pridelan skrbno in z veliko ljubezni - brez pesticidov in umetnih gnojil ter pakiran brez kakršnih koli barvil in drugih dodatkov.

Slider

Kako pripraviti

Topli ali ledeni čaj CC Tea
  1. Segrej vodo na 80°C
  2. Dodaj 1 čajno žličko / 1 filter vrečko čaja na 250ml vode
  3. Namakaj 3-4 min in čaj odstrani
  4. Uživaj v edinstvenem okusu čaja

ali

  1. Čaj ohladi in uživaj v njem kasneje
  2. Dodaj mu sveže zelišče (meta, rožmarin, bazilika ipd.) oz. sadje (limona, pomaranča, ananas, jabolko)
  3. Čaj lahko shranjuješ v hladilniku 2 dni
Slider
Redno pitje čaja CC Tea je vložek v lepoto in vitalnost telesa, ki se bogato povrne. Paket čaja CC Tea bo tako odlično darilo za vsakogar.
Slider
Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Najvišja kakovost po pravični ceni
Dostava v 1-2 delovnih dneh
Imaš vprašanje?
info@rozle-tea.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)
Slider

Košarica