CC TEA CLASSIC (v lističih) 200g

CC TEA CLASSIC (v lističih) 200g

(1 mnenje stranke)

14.89

Iščete čaj, primeren za vse priložnosti?
Poskusite edinstven čaj limonske trave iz indijske pokrajine »draguljev« Manipurja.
100 skodelic zeliščnega čaja, ki vas več kot le ogreje. Hkrati stimulira vsa vaša čutila in prebudi občutek lahkotnosti, udobja in sproščenosti.
Podarite si celostno čajno izkušnjo!

 

Kategorija: Oznaki: , , ,

Opis

Popolnoma naraven zeliščni čaj iz 100% limonske trave Cymbopogon Citratus, z nežnim okusom citrusa (zaradi česar je čaj zelo piten in rahlo sladkast).
Brezteinski čaj, ki je odličen nadomestek kave (saj telo poživi, um pa skoncentrira in umiri).
Visoka vsebnost vitamina A, kalcija in železa (vitaminov, ki jih naše telo stalno potrebuje, odličen tudi za otroke, doječe mamice in športnike).
CC Tea je čaj najvišje kvalitete, saj je pakiran in pripeljan direktno iz plantaže. Pridelan je popolnoma ekološko, saj ne vsebuje nobenih škodljivih dodatkov, konzervansov in dodanih barvil ter je pridelan z najglobljim spoštovanjem do okolja.
CC Tea je zaradi nežnega okusa in svežine odličen tako vroč kot tudi hladen – ledeni čaj, v kombinaciji s svežimi sestavinami (ingver, meta, limeta…). Oglej si hišne recepte TUKAJ.

 
* Redno pitje čaja odsvetujemo le nosečnicam. CC Tea namreč spodbuja krčenje materničnega vratu, kar lahko sproži predčasen porod.

 

Uživate lahko v popolni skodelici čaja, takšnega kot mora biti, z okusom ki traja!

________________________________________________________________________________________

Z vsakim nakupom paketa CC Tea neposredno podprete depriviligirane ženske, zaposlene na plantažah ter njihove družine.

 

PRIPRAVA

 

1 mnenje za CC TEA CLASSIC (v lističih) 200g

  1. Sanda Škoro

    Odkar sem nehala piti kavo, se še raje pocrkljam z dobrim čajem. Seveda mi mora biti všeč okus in limonska trava je definitivno eden izmed meni ljubših okusov. Najbolj pa mi je pri čaju Rožle CC Tea všeč to, da sem lahko pomirjena, da je res kakovosten in naraven. Ker sem imela priložnost spoznati ljudi, ki so nam ga pripeljali v Slovenijo, sem mirna, saj so to ljudje z integriteto in ljubeznijo do narave in naravnega. Hvala!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica