CC TEA 30 FILTER VREČK

5.90

  100% limonska trava Cymbopogon Citratus, najvišje kvalitete

  0% dodanih arom, barvil in pesticidov

  Naravni zeliščni čaj brez teina

  Biorazgradljive filter vrečke

  Bogat z vitaminom A, kalcijem in železom

  Poln nežnega okusa po citrusih

  Skrbno ročno obrano in oprano zelišče

  Poživi telo

  Umiri um 

  Optimalno deluje na kožo

  Odličen tudi za otroke, doječe mamice in športnike

 

*Redno pitje CC Tea čaja ne priporočamo le nosečnicam, saj rahlo spodbuja krčenje materničnega vratu, kar lahko sproži predčasen porod.


Uživaj v popolni skodelici čaja, takšnega kot mora biti, z okusom, ki traja!

Opis

Limonska trava

Če si eden od mnogih, ki je v zadnjem času prepoznal, da je pomembno vračanje nazaj k naravi, je čas, da izkoristiš moč limonske trave. Naša limonska trava ni le kvalitetno zelišče, je tudi čaj bogat s potrebnimi hranili, ki jih tvoje telo ne proizvaja v zadostni količini, zato jih je potrebno pridobiti s pomočjo kvalitetne prehrane. Tudi večina strokovnjakov se strinja, da je pomanjkanje teh hranil najbolje pridobiti iz naravnih virov in ne iz sintetičnih prehranskih dodatkov.

Naj gre za pomanjkanje vitaminov in mineralov v telesu, alergijske nevšečnosti, razna vnetja, slab imunski sistem, prebavne težave, slab spanec, ženske težave ali pomanjkanje energije, vse to kaže na porušenost ravnovesja.
Čas je za CC Tea.

Slider
Prednosti čaja CC Tea
Naravni čaj

Vemo, da je čaj koristen toliko, kot je kvalitetno zelišče. Naš čaj je pridelan z najglobljim spoštovanjem do okolja in človeka. Pripeljan direktno iz ekološke plantažev SV Indiji, daleč od industrije, ker vse čemur zaupamo, prihaja iz neokrnjene narave.

Brez teinska hidracija

Obogatena dnevna hidracija brez teina, primerna za celo družino. Spremljevalec doma, v službi ali na poti. Vsak dan, skozi celo leto - topel pozimi in ohlajen poleti, kakor ti je ljubše.

Zaužij potrebne vitamine

Limonska trava CC Tea je bogata z vitamini in minerali, ki so potrebni za ustrezno delovanje telesa, dobro počutje, rast in preprečevanje bolezni.

Dober okus, dober namen

Z rednim pitjem čaja ne le izboljšaš svoje počutje, temveč spreminjaš kakovost življenja zaposlenih žensk na plantaži. Vsaka skodelica šteje.

Slider

Način priprave

Topli ali ledeni čaj CC Tea
  1. Segrej vodo na 80°C
  2. Dodaj 1 čajno žličko / 1 filter vrečko čaja na 250ml vode
  3. Namakaj 3-4 min in čaj odstrani
  4. Uživaj v edinstvenem okusu čaja

ali

  1. Čaj ohladi in uživaj v njem kasneje
  2. Dodaj mu sveže zelišče (meta, rožmarin, bazilika ipd.) oz. sadje (limona, pomaranča, ananas, jabolko)
  3. Čaj lahko shranjuješ v hladilniku 2 dni
Slider
Izvor

Naš čaj izvira iz rastlini domorodnega okolja, globoko v notranjosti SV Indije, Manipurja. To zelišču zagotavlja, da ohrani pravo ravnovesje aktivnih spojin in hranil.

Pravilna in pravočasna žetev je opravljena povsem ročno, običajno dvakrat letno. Zdravi listi gredo skozi proces čiščenja in poseben način sušenja, ki pomaga ohraniti več antioksidantov ter močnejši vonj in aromo.

Podpiramo trajnostni razvoj, zato sodelujemo z najboljšim ekološkim pridelovalcem v SV Indiji, ki pridela čaj skrbno in z veliko ljubezni. Na ekološki farmi v povsem neokrnjeni naravi goji zelišče brez pesticidov in umetnih gnojil ter pakira brez kakršnih koli barvil in drugih dodatkov.

Slider

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “CC TEA 30 FILTER VREČK”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica