CC TEA 30 FILTER VREČK v kovinski embalaži

CC TEA 30 FILTER VREČK v kovinski embalaži

9.50

Iščete okusno darilo?
Podarite edinstven čaj limonske trave iz indijske pokrajine »draguljev« Manipurja.
Ponujamo vam 30 biorazgradljivih filter vrečk CC Tea čaja v lični kovinski embalaži. Naš zeliščni čaj vas več kot le ogreje. Hkrati stimulira vsa čutila in prebudi občutek lahkotnosti, udobja in sproščenosti.
Podarite celostno čajno izkušnjo!

 

Kategorija:

Opis

30 biorazgradljivih filter vrečk CC Tea čaja je pakiranih v okrogli, srebrni kovinski embalaži za shranjevanje, ki z neprodušnim tesnenjem ohranja aromo čaja. Kovinska embalaža ima certifikat za varno uporabo hrane.
Popolnoma naraven zeliščni čaj iz 100% limonske trave Cymbopogon Citratus, z nežnim okusom citrusa (zaradi česar je čaj zelo piten in rahlo sladkast).
Brezteinski čaj, ki je odličen nadomestek kave (saj telo poživi, um pa skoncentrira in umiri).
Visoka vsebnost vitamina A, kalcija in železa (vitaminov, ki jih naše telo stalno potrebuje, odličen tudi za otroke, doječe mamice in športnike).
CC Tea je čaj najvišje kvalitete, saj je pakiran in pripeljan direktno iz plantaže. Pridelan je popolnoma ekološko, saj ne vsebuje nobenih škodljivih dodatkov, konzervansov in dodanih barvil ter je pridelan z najglobljim spoštovanjem do okolja.
CC Tea je zaradi nežnega okusa in svežine odličen tako vroč kot tudi hladen – ledeni čaj, v kombinaciji s svežimi sestavinami (ingver, meta, limeta…). Hišne recepte si oglej  TUKAJ.

*Redno pitje CC Tea čaja ne priporočamo le nosečnicam. Čaj namreč spodbuja krčenje materničnega vratu, kar lahko sproži predčasen porod.

 

Uživate lahko v popolni skodelici čaja, takšnega kot mora biti, z okusom ki traja!

________________________________________________________________________________________

Z vsakim nakupom paketa CC Tea neposredno podprete depriviligirane ženske, zaposlene na plantažah ter njihove družine.

 

PRIPRAVA

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “CC TEA 30 FILTER VREČK v kovinski embalaži”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica