Praznična kovinska doza: 30 filter vrečk

/ 30 SKODELIC ČAJA

 9.50

Na zalogi

Naravni zeliščni čaj 100% limonske trave Cymbopogon Citratus ustrezno hidrira in nahrani.

Podari sebi ali nekomu, ki ga želiš obdarovati sladke želje, dobro počutje in veselje s skodelico blagodejnega zeliščnega čaja!

Čaj je lično pakiran v kovinski posodici za večnamensko uporabo s praznično ilustracijo. 

Zakaj obdarovati s čajem CC Tea?

Naravni čaj

Vemo, da je čaj koristen toliko, kot je kvalitetno zelišče. Naš čaj je pridelan z najglobljim spoštovanjem do okolja in človeka. Pripeljan direktno iz ekološke plantažev SV Indiji, daleč od industrije, da okusiš zelišče iz neokrnjene narave.

Brez teinska hidracija

Obogatena dnevna hidracija brez teina, ki uravnava telesno temperaturo - primerna za celo družino. Spremljevalec doma, v službi ali na poti. Vsak dan, skozi celo leto - topel pozimi in ohlajen poleti, kakor ti je ljubše.

Potrebni vitamini

Limonska trava CC Tea te nahrani z življensko energijo in osnovnimi vitamini in minerali, ki so potrebni za ustrezno delovanje telesa, dobro počutje, rast in preprečevanje bolezni.

Dober okus, dober namen

Z rednim pitjem čaja ne le izboljšaš svoje počutje, temveč spreminjaš kakovost življenja zaposlenih žensk na plantaži. Vsaka skodelica šteje.

Slider
Biorazgradljive
filter vrečke

Čajne vrečke so problematične, ko so narejene iz sintetike, saj v skodelico sprostijo več milijard mikro-plastičnih delcev. Rešitev je zato v biorazgradljivih čajnih vrečkah kot so CC Tea, ker so boljše zate in za okolje. Zavržeš pa jih lahko med živilske odpadke, kjer se tudi mnogo hitreje razgradijo kot sintetične.

Idealne so zate, če ti vedno primanjkuje časa, si cel dan v pogonu, največkrat pa tudi nimaš pri roki pripomočka, kot je čajno cedilo. Se prepoznaš?

Slider
Naraven
izvor

Naš čaj izvira iz rastlini domorodnega okolja, globoko v notranjosti SV Indije, Manipurja. To zelišču zagotavlja, da ohrani pravo ravnovesje aktivnih spojin in hranil.

Pravilna in pravočasna žetev je opravljena povsem ročno, običajno dvakrat letno. Zdravi listi gredo skozi proces čiščenja in poseben način sušenja, zaradi česar zaužiješ več antioksidantov ter uživaš v močnejšem vonju in aromi.

Podpiramo trajnostni razvoj, zato sodelujemo z ekološko farmo v povsem neokrnjeni naravi, kar pomeni, da piješ čaj, pridelan skrbno in z veliko ljubezni - brez pesticidov in umetnih gnojil ter pakiran brez kakršnih koli barvil in drugih dodatkov.

Slider
Redno pitje čaja CC Tea je vložek v lepoto in vitalnost telesa, ki se bogato povrne. Paket čaja CC Tea bo tako odlično darilo za vsakogar.
Slider
Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Najvišja kakovost po pravični ceni
Dostava v 1-2 delovnih dneh
Imaš vprašanje?
info@rozle-tea.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)
Slider

Košarica