60g v bio lončku

/ 30 SKODELIC ČAJA

 6.90

Čaj 100% limonske trave Cymbopogon Citratus.

To vsestransko zelišče v sebi skriva veliko super moči. Dobro ve, kako potreben je oster um in fokus ter pozitivni duh, da se umirjeno spopadaš s vsakodnevnimi obveznostmi in odgovornostmi. Da imaš hkrati dober spanec in čez dan veliko naravne energije (brez nihanj).

Tu je zate, da te spomni na ravnovesje v tebi, prav takšno, kot je tudi v neokrnjeni naravi, iz kjer prihaja.

Edinstven okus čaja CC Tea pa je naraven, nežen in osvežujoč, spominja na citruse.

Naj te pitje zeliščnega čaja poveže s samim seboj in drugimi v srčnih pogovorih.

 • Naravni zeliščni čaj brez teina
 • Bogat z vitaminom A, kalcijem in železom
 • 0% dodanih arom, barvil in pesticidov
 • Skrbno ročno obrano in oprano zelišče
 • Obogatena dnevna hidracija, ki uravnava telesno temperaturo
 • Odličen tudi za otroke, doječe mamice in športnike
 • Redno pitje CC Tea čaja ne priporočamo le nosečnicam, saj rahlo spodbuja krčenje materničnega vratu, kar lahko sproži predčasen porod.

Ustvarjen, da maksimalno podpre vso družino →

Limonska trava CC Tea te nahrani z življensko energijo in osnovnimi hranili, ki so potrebni za ustrezno delovanje telesa, dobro počutje in preprečevanje bolezni.

Preberi si več →

Dobra novica! Biorazgradljivi lonček iz koruznega škroba je okolju prijazen. Lahko ga ponovno uporabiš za shranjevanje čaja, zelišč in začimb ali pa vanj posadiš novo rastlino. Po uporabi pa ga zavrzi med biološke odpadke. 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Kako pripraviti

Topli ali ledeni čaj CC Tea
 1. Segrej vodo na 80°C
 2. Dodaj 1 čajno žličko / 1 filter vrečko čaja na 250ml vode
 3. Namakaj 3-4 min in čaj odstrani
 4. Uživaj v edinstvenem okusu čaja

ali

 1. Čaj ohladi in uživaj v njem kasneje
 2. Dodaj mu sveže zelišče (meta, rožmarin, bazilika ipd.) oz. sadje (limona, pomaranča, ananas, jabolko)
 3. Čaj lahko shranjuješ v hladilniku 2 dni
Slider
Naraven
izvor

Naš čaj izvira iz rastlini domorodnega okolja, globoko v notranjosti SV Indije, Manipurja. To zelišču zagotavlja, da ohrani pravo ravnovesje aktivnih spojin in hranil.

Pravilna in pravočasna žetev je opravljena povsem ročno, običajno dvakrat letno. Zdravi listi gredo skozi proces čiščenja in poseben način sušenja, zaradi česar zaužiješ več antioksidantov ter uživaš v močnejšem vonju in aromi.

Podpiramo trajnostni razvoj, zato sodelujemo z ekološko farmo v povsem neokrnjeni naravi, kar pomeni, da piješ čaj, pridelan skrbno in z veliko ljubezni - brez pesticidov in umetnih gnojil ter pakiran brez kakršnih koli barvil in drugih dodatkov.

Slider
"Sedaj bom tretjič naročila paketek, ker sem izredno zadovoljna s čajem CC Tea. Pijem ga dnevno in da mi fokus, za kar sem najbolj hvaležna. Končno imam energijo, da dokončam vse kar si zadam. Okus pa je odličen in osvežilen."
"Čaj je zelo okusen. Dobrodejno vpliva na počutje. Pijem ga kakšen mesec in so učinki že vidni - dobro počutje, zraven spremenjene prehrane verjamem, da je tudi ta čaj pripomogel k znižanju holesterola v krvi, dober spanec in še bi se kaj našlo. Ga pijem še naprej, moj mož tudi."
"Imela sem težave z želodcem in črevesjem, po vsakem zaužitem obroku so se mi pojavile bolečine in napihnjenost. Potem mi je prijateljica priporočila CC Tea. Že takoj sem čutila, da mi dobro dene, po 14 dneh pa je prišlo do občutnega izboljšanja.
Pijem ga po malem preko celega dne."
"Rada pijem CC Tea in ker je ta res dober, ga ne pijem več sama, družbo mi dela moja hčerkica. Lahko le potrdim, da deluje pozitivno na um in telo, zato ga pijem vedno – od jutra do večera."
"Čaj je zelo okusen. Deluje pomirjujoče in hkrati osvežilno. Pri meni je deloval na izločanje vode zelo dobro, saj se mi ta precej nabira. Po slabem tednu že opažam spremembe na koži. Z uživanjem tega čaja zagotovo ne bom prenehala!"
"Super čaj! Meni pomaga odvajati odvečno vodo iz telesa in izboljšuje splošno počutje. Je tudi odličnega okusa. Pohvale pa tudi osebju, ki je zelo prijazno in ustrežljivo."
"Zaradi stresne službe sem prej popila tudi do 5 kav na dan, kar se je začelo poznati na mojem zdravju. Sedaj spijem le še jutranjo kavico, kasneje in po malici pa CC Tea, ki me prav tako zbristri."
"Odkar sem nehala piti kavo, se še raje pocrkljam z dobrim čajem. Limonska trava je definitivno eden izmed meni ljubših okusov. Najbolj pa mi je pri čaju všeč to, da sem lahko pomirjena, da je res kakovosten in naraven. Ker sem imela priložnost spoznati ljudi, ki so nam ga pripeljali v Slovenijo, sem mirna, saj so to ljudje z integriteto in ljubeznijo do narave in naravnega. Hvala!"
previous arrow
next arrow
Slider

Redno pitje čaja CC Tea je vložek v vitalnost in lepoto tvojega telesa.
Izkoristi moč limonske trave.

Slider
Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Najvišja kakovost po pravični ceni
Dostava v 1-2 delovnih dneh
Imaš vprašanje?
info@rozle-tea.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)
Slider

Košarica