Darilni paket čaj in med

 17.90 18.90

Počisti

Pri večjem naročilu možnost personaliziranja nalepke z vašim logotipom in popusta:

  • od 20 KOM: 5% rabat

Obdaruj z unikatnim darilnim paketom za prijetne čajanke in energičen skok v nov dan!

Darilni paket vsebuje:

  • Kremni med z limonsko travo 230g + 38g
  • Zeliščni čaj limonske trave CC Tea v lističih ali biorazgradljivih čajnih vrečkah

PAKIRANJE:

Ročno narejena lična dekorativna kartonska škatla v natur barvi s kvadratnim okenčkom, in podlago iz naravne lesne slame.

HRAMBA:

Hrani v suhem, hladnem in temnem prostoru.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Zeliščni čaj limonske trave CC Tea

Naraven čaj, ki je pridelan z najglobljim spoštovanjem do okolja in človeka. Pripeljan direktno iz ekološke plantažev SV Indiji, daleč od industrije.

Limonska trava CC Tea te nahrani z življensko energijo in osnovnimi vitamini in minerali, ki so potrebni za ustrezno delovanje telesa, dobro počutje, rast in preprečevanje bolezni. Zelišče je naravno brez teina, zato je čaj primeren za celo družino – vsak dan, skozi celo leto. Topel pozimi in ohlajen poleti, kakor ti je ljubše.

100% LIMONSKA TRAVA CYMBOPOGON CITRATUS. ROČNO DELO.

zeliščni čaj limonska trava CC Tea
kremni med z limonsko travo

Kremni med z limonsko travo

Pridne čebelice so pridelale med na šmarskih travnikih in čistem zraku izpod Boča. Na ekološki kmetiji Vizjak pa so mu dodali ravno pravo količino naše blagodejne limonske trave. Ustvarili so pravi naravni eliksir – naravno sladek in edinstvenega okusa. Pridelan je ročno in brez termične obdelave. Kremni med zato ohrani vse svoje naravne in zdravju koristne lastnosti.

Kar loči kremni med od običajnega, je način pridelave. Ta zahteva dobršno mero časa in znanja. Posebna barva in struktura pa sta posledica fizikalnih sil. Te se ustvarijo med mešanjem, ko se sladkorni kristali med seboj drgnejo in s tem posvetlijo barvo ter zgostijo strukturo.

100% SLOVENSKI CVETLIČNI MED. ROČNO DELO.

Obogaten dnevni ritual

Slovenci smo najbolj čebelarski narod na svetu, saj letno poližemo približno 1kg medu na prebivalca! Obdarovanec bo zato zagotovo vesel kar 2 kozarčkov medu.

Priporočamo:

  1. da se 1 čajno žličko medu zaužije zjutraj na prazen želodec, saj se hranila na ta način najbolj absorbirajo ali pa se z njim sladka čaj CC Tea.
  2. nato pa nadaljuje s skodelico toplega čaja CC Tea, kadarkoli v dnevu je potrebna umiritev in hkrati napolnitev z energijo in koncentracijo.
Slide
Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Najvišja kakovost po pravični ceni
Dostava v 1-2 delovnih dneh
Imaš vprašanje?
info@rozle-tea.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)

Košarica