Čaj CC Tea 5+1 v lističih

 24.55

Naravni čaj 100% limonske trave Cymbopogon Citratus s svojim nežnim okusom ustrezno hidrira in nahrani.

To vsestransko zelišče v sebi skriva veliko super moči. Dobro ve, kako potreben je oster um in fokus ter pozitivni duh, da se umirjeno spopadaš s vsakodnevnimi obveznostmi in odgovornostmi. Da imaš hkrati dober spanec in čez dan veliko naravne energije (brez nihanj). 

Izberi pakiranje 5+1 v lističih in šesti paketek ti podarimo! Podari ga sebi in vsem, ki jih želiš obdarovati, za sladke želje, dobro počutje in veselje.

 • Naravni zeliščni čaj brez teina
 • Bogat z vitaminom A, kalcijem in železom
 • 0% dodanih arom, barvil in pesticidov
 • Skrbno ročno obrano in oprano zelišče
 • Obogatena dnevna hidracija, ki uravnava telesno temperaturo
 • Odličen tudi za otroke, doječe mamice in športnike
 • Redno pitje CC Tea čaja ne priporočamo le nosečnicam, saj rahlo spodbuja krčenje materničnega vratu, kar lahko sproži predčasen porod.

Ustvarjen, da maksimalno podpre vso družino →

Limonska trava CC Tea te nahrani z življensko energijo in osnovnimi hranili, ki so potrebni za ustrezno delovanje telesa, dobro počutje in preprečevanje bolezni.

Preberi si več →

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Čaj limonske trave CC Tea

CC Tea lističi

Pravilna in pravočasna žetev naše limonske trave je opravljena povsem ročno, običajno dvakrat letno. Zdravi listi gredo skozi proces čiščenja in poseben način sušenja. Tako zaužiješ več antioksidantov ter uživaš v močnejšem vonju in aromi. Takšen način pridelave pa ohrani tudi lepo naravno barvo, ki jo loči od ostalih limonskih trav na trgu. 

Naraven izvor

Naš čaj izvira iz rastlini domorodnega okolja, globoko v notranjosti SV Indije, Manipurja. To zelišču zagotavlja, da ohrani pravo ravnovesje aktivnih spojin in hranil.

Podpiramo trajnostni razvoj, zato sodelujemo z ekološko farmo. To pomeni, da piješ čaj, pridelan skrbno in z veliko ljubezni – brez pesticidov in umetnih gnojil ter pakiran brez kakršnih koli barvil in drugih dodatkov.

naraven izvor čaj limonske trave CC Tea
Priprava čaj limonske trave CC Tea

Kako pripraviti topli / ledeni čaj CC Tea?

 • Segrej vodo na 80°C
 • Dodaj 1 čajno žličko / 1 filter vrečko čaja na 250ml vode
 • Namakaj 3-4 min in čaj odstrani
 • Uživaj v edinstvenem okusu čaja

ali

 • Čaj ohladi in uživaj v njem kasneje
 • Dodaj mu sveže zelišče (meta, rožmarin, bazilika ipd.) oz. sadje (limona, pomaranča, ananas, jabolko)
 • Čaj lahko shranjuješ v hladilniku 2 dni

Priporočajo nas

DARJA REN - Srčna in strokovna pomoč pri hormonskem neravnovesju damam v najlepših letih
Prisegam na moč zelišč in začimb in iščem vedno nove, a vendarle preverjene travce, ki bi pomagale mojim hormončicam. Pri svojem delu z damami, ki se soočajo s hormonskimi spremembami, bi želele izgubiti kak kilogram, imajo težave s prebavili in zelo pogosto nespečnostjo, najprej iščemo pomoč in rešitve v naravi. Ni dame, ki ji ne bi priporočila prav tega čaja in veliko njih poroča o pozitivnih rezultatih, enim se je izboljšala prebava, pijejo ga zaradi vsakodnevnega čiščenja strupov, še več si z njim blaži PMS. Sploh pa zelo zelo pomirja!
Svetovalnica za ženske
DARJA FUREK - Joga za telo in obraz, samomasaže, akupresura, detox programi
Namesto kave in drugih poživil pijem in priporočam nežen čaj limonske trave CC Tea ali pa zlato mleko z limonsko travo. Zjutraj me zbudi in zbistri, po potrebi me pomiri. Sem bolj prisotna, sem v harmoniji. Uporabim ga tudi kot tonik za obraz. Zvečer me umiri, da sladko zaspim. Priporočam kot okusno in zdravo alternativo kavi in kot hidracijo čez dan.
Free live vadba z Darjo
CENTER ZA PROMOCIJO ZDRAVJA - Darja Uštar
S kisikovimi terapijami v hiperbarični komori omogočimo transport kisika do celic, je učinkovita pomoč pri zmanjševanju stresa in zdravljenju bolezni, za regeneracijo organizma. Vsem strankam pa priporočamo še pitje čaja limonske trave CC Tea za še dodatno povečanje učinka naših terapij in za nežno razstrupljanje.
Kisikova terapija
VIT-AL CENTER - Alenka Ajnik
Zaljubljena sem v svoje delo in vedno znova iščem nove metode, naravne izdelke, ki lahko hitreje pripomorejo k boljši kvaliteti življenja. Tako sem se tudi zaljubila v CC Tea, ker je pokazal izjemne rezultate pri naših strankah od boljšega spanja, kar je privedlo do boljše regeneracije, manj stresa, boljšega in lažjega počutja, do izboljšanja vnetnih stanj v telesu. V treh letih sodelovanja smo imeli same zadovoljne in hvaležne besede zato je na naših policah vedno prisoten. Hvaležna sem za to dodano vrednost in ga toplo priporočam vsem.
Terapije
ALTAJ - Sanela Hodžić
CC čaj je kot ritual duše, ki pričara doživetje. Z njim samo si. Čutiš njegovo esenco in uživaš v vonju. Z veseljem ga postrežem svojim strankam, saj poveže njihovo telo in duha.
Terapije
COMBOFIT - Sabina Hafizovič
Po vsaki moji storitvi z veseljem postrežem skodelico najboljšega čaja CC Tea, da stranko hidrira, blagodejno pomiri in obenem pocrklja.
Vadbe
MAGIC SOAP - Suzana Mitrić
S svojimi nasveti in naravnimi izdelki za nego kože in las pomagam k osnovam narave in zmanjšanju količine kemikalij, ki jih nehote vnašamo v telo. Zaljubljena sem v zelišča in tako sem odkrila tudi čudoviti čaj limonske trave CC Tea, ki mi da dobro počutje in me povsem podpre v svojem poslanstvu. Z navdušenjem jo uporabljam tudi pri izdelavi mil.
Naravna kozmetika
Previous
Next

Mnenja

Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 6 reviews)

 

Okus, ki se ga ne naveličam

Rated 5 out of 5
07/04/2021

Končno sem našla čaj, ki mi res odgovarja. Rad pa ga spije tudi moj partner, ki drugače ni ljubitelj zeliščnih čajev.

Marjeta

Ni je dame, ki ji ne bi priporočila prav tega čaja

Rated 5 out of 5
22/03/2021

Sama si ga z največjim veseljem pripravim zvečer, po napornem dnevu ob samo mojih 5 minutah… pomiri me, zaspim kot dojenček, in prav vitalni spanec je tisti, ki je za nas prezaposlene na vseh področjih, še kako potreben, da kontriramo stresu, tesnobi, ki se nas zna lotiti in hormončkom, ki postajajo vedno bolj “razigrani”. Čaj definitivno in z največjim veseljem priporočam vsem, ki si želijo zdravja, dobrega počutja, zasijati od znotraj navzven in uživati v fantastičnem okusu ter razvajti borbončice.

Darja

Priporočam!

Rated 5 out of 5
17/03/2021

Namesto kave in drugih poživil pijem in priporočam nežen čaj limonske trave CC Tea ali pa zlato mleko z limonsko travo. Zjutraj me zbudi in zbistri, po potrebi me pomiri. Sem bolj prisotna, sem v harmoniji. Uporabim ga tudi kot tonik za obraz. Zvečer me umiri, da sladko zaspim. Priporočam kot okusno in zdravo alternativo kavi in kot hidracijo čez dan.

Darja

Dober okus in dobro počutje!

Rated 5 out of 5
16/03/2021

Čaj je zelo okusen. Deluje pomirjujoče in hkrati osvežilno. Pri meni je deloval na izločanje vode zelo dobro, saj se mi ta precej nabira. Po slabem tednu že opažam spremembe na koži. Z uživanjem tega čaja zagotovo ne bom prenehala!

Lea

Super čaj

Rated 5 out of 5
14/03/2021

Sedaj bom tretjič naročila paketek, ker sem izredno zadovoljna s čajem CC Tea. Pijem ga dnevno in da mi fokus, za kar sem najbolj hvaležna. Končno imam energijo, da dokončam vse, kar si zadam. Okus pa je odličen in osvežilen!

Lea
Slide
Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Najvišja kakovost po pravični ceni
Dostava v 1-2 delovnih dneh
Imaš vprašanje?
info@rozle-tea.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)

Košarica