čaj in joga

Dobro počutje

Čudovita vzajemnost - čaj in joga

Skodelica zeliščnega čaja sprošča in nam daje občutek harmonije ter nam tako pomaga začutiti sebe in se povezati tudi z ljudmi okoli nas. V tem sta si pitje čaja in joga tako zelo podobna.

 

Joga je veliko več kot le niz določenih gibov in položajev telesa. Gre za meditcijo v gibanju, ki nežno povezuje telo in duha. Uči nas osredotočiti se na ta trenutek, umiriti naše misli in vse skrbi pustiti na strani. To miselnost zelo lepo dopolni počasno pitje aromatičnega zeliščnega čaja. Tradicionalno so čaj uporabljali tudi zen budistični menihi, kot del meditacije in molitve.

Pomisli, kakšen učinek tvoja joge vadbe si želiš danes, umiritev telesa ali povečanje energije? Glede na to boš lažje izbral/a čaj za današnjo vadbo in potreben dodatek: za primer, čista limonska trava ti bo pomagala umiriti telo in duha ali limonska trava v kombinaciji s koščkom svežega ingverja, kar bo spodbudilo tvojo telesno energijo.

Si danes želiš le umiritve?

Spij skodelico toplega zeliščnega čaja 100% limonske trave CC Tea pred položajem Savasana. Savasana je v jogi poznana kot sprostitveni položaj, saj te umiri in osredini. Izvede se na koncu vadbe, kot priložnost za umiritev, meditacijo in prepoznanje potreb tvojega telesa in duha danes. S pitjem CC Tea čaja skozi ves dan pa lahko tvoja jogijska praksa postane tvoj zdrav način življenja.

DELI S PRIJATELJI:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Slide
Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Najvišja kakovost po pravični ceni
Dostava v 1-2 delovnih dneh
Imaš vprašanje?
info@rozle-tea.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)

Košarica