DAR NARAVE
Naravno pridelan zeliščni čaj za zdrav način življenja.
SESTAVINE

CC TEA JE 100 % NARAVEN, BREZTEINSKI ZELIŠČNI ČAJ.
Pripravljen je izključno iz skrbno izbranih listov limonske trave tipa Cymbopogon Citratus.

Edinstven okus po citrusih je osvežujoč in pomirjujoč. Uživaš lahko v čaju, takšnem kot mora biti - z božansko aromo in okusom, ki traja. CC Tea je več kot le čaj, ki te ogreje. Spodbudi vse tvoje čute in prebudi lahkoten občutek pomirjenosti in udobja.

Številne veje alternativne medicine tudi danes uporabljajo Cymbopogon Citratus v terapevtske namene zaradi njenih pozitivnih učinkov. V JZ Aziji je to zelišče poznano kot "Vročična trava", saj jo uporabljajo za uravnavanje telesne temperature. Vsebuje številne minerale in vitamine, največ VITAMINA A, KALCIJA IN ŽELEZA.

PRIDELAVA

Naš čaj izvira iz rastlini domorodnega okolja, globoko v notranjosti SV Indije. To zelišču zagotavlja, da ohrani pravo ravnovesje aktivnih spojin in hranil.

Podpiramo trajnostni razvoj, zato sodelujemo z najboljšim ekološkim pridelovalcem v SV Indiji, ki pridela čaj skrbno in z veliko ljubezni. Na ekološki farmi v povsem neokrnjeni naravi goji zelišče brez pesticidov in umetnih gnojil ter pakira brez kakršnih koli barvil in drugih dodatkov.

Naše obiralke čaja so izurjene v pravilni in pravočasni žetvi limonske trave. Žetev je opravljena povsem ročno, običajno dvakrat letno. Zdravi listi gredo skozi proces čiščenja in poseben način sušenja, ki pomaga ohraniti več antioksidantov ter močnejši vonj in aromo.
Ne glede na čas ali sezono žetve čaj ohrani enako teksturo, kvaliteto in okus.

Slider

Košarica