CC Tea je 100% naraven brezteinski zeliščni čaj

pripravljen izključno iz listov limonske trave tipa Cymbopogon Citratus

Slider

Cymbopogon .... kaj?

Cymbopogon Citratus je vrsta limonske trave, ki se uporablja v kulinarične in medicinske namene. Številne veje alternativne medicine tudi danes uporabljajo Cymbopogon Citratus v terapevtske namene zaradi njenih pozitivnih učinkov na telo in um. V JZ Aziji je zelišče poznano kot “vročična trava”, saj znižuje telesno temperaturo. 

100% transparentnost

Verjamemo, da bi morali vedeti, od kod prihaja vsako živilo. Zato smo ustvarili 100% transparentno verigo, kjer spoznaš pridelavo in ljudi, ki gojijo to hranljivo zelišče.

Čaj je pripeljan direktno iz farme v Slovenijo - brez posrednikov

To nam omogoča, da tesno sodelujemo s tamkajšno lokalno skupnostjo žensk, ki so zaposlene na plantaži in jim pomagamo z odkupom pridelka po pošteni ceni. 

Naša limonska trava uspeva na bogati zemlji v njej naravnem okolju v SV Indiji - Manipur, kar zagotavlja, da ohrani pravo ravnovesje aktivnih spojin.

Spodbujamo trajnostni razvoj, zato sodelujemo z najboljšim tamkajšnjim pridelovalcem naravnega čaja, ki goji in prideluje zelišče brez kakršnihkoli pesticidov in umetnih gnojil ter čaj pakira brez barvil in umetnih arom.

Rožle d.o.o. Horjul
Mala ulica 16, 1354 Horjul
Slovenija
Najvišja kakovost po pravični ceni
Dostava v 1-2 delovnih dneh
Imaš vprašanje?
info@rozle-tea.com
+386 (0)41 863 126 (Fani)
Slider

Košarica