CC Tea je 100% naraven brezteinski zeliščni čaj - pripravljen izključno iz listov limonske trave tipa Cymbopogon Citratus

Edinstven okus

Nežen okus po citrusih te osveži in pomiri. Uživaš lahko v čaju, takšnem kot mora biti - z božansko aromo in okusom, ki traja. CC Tea je več kot le čaj, ki te ogreje. Spodbudi vse tvoje čute in prebudi lahkoten občutek pomirjenosti in udobja.

"Vročična trava"

Številne veje alternativne medicine tudi danes uporabljajo Cymbopogon Citratus v terapevtske namene zaradi njenih pozitivnih učinkov. V JZ Aziji je zelišče poznano kot "vročična trava", saj uravnava telesno temperaturo.

Naš čaj izvira iz rastlini domorodnega okolja, globoko v notranjosti SV Indije, Manipurja. To zelišču zagotavlja, da ohrani pravo ravnovesje aktivnih spojin in hranil.

Podpiramo trajnostni razvoj, zato sodelujemo z najboljšim ekološkim pridelovalcem v SV Indiji, ki pridela čaj skrbno in z veliko ljubezni. Na ekološki farmi v povsem neokrnjeni naravi goji zelišče brez pesticidov in umetnih gnojil ter pakira brez kakršnih koli barvil in drugih dodatkov.

Žetev je opravljena povsem ročno, običajno dvakrat letno.

Naše obiralke čaja so izurjene v pravilni in pravočasni žetvi limonske trave. Zdravi listi gredo skozi proces čiščenja in poseben način sušenja, ki pomaga ohraniti več antioksidantov ter močnejši vonj in aromo.

Košarica